Sivusto käyttää evästeitä.

Advanceced Nutrition Programme - Skin Vitamin A

New Advanceced Nutrition Programme - Skin Vitamin A

SKIN VITAMMIN A - 60 kapselia

 

A- sekä D-vitamiini yhdistettynä samaan kapseliin.
A-vitamiini riittävä saanti ylääpitää ihon terveyttä ha vahvistaa samalla luustoa ja lihaksia.

HYÖDYT:
Suojaa sekä uudistaa ihoa, lisää kollageenin tuotantoa sekä glukosamiineja, edistää ihon vastustuskykyä, antioksidanttisia ominaisuuksia Suositusannos: Yksi A-vitamiinikapseli kerran päivässä ruokailun yhteydessä. Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, synteettisiä väri/makuaineita Sopii vegaaneille.

VAIKUTTAVAT RAVINTOAINEET:
A-vitamiini 740μg

A-vitamiinin on todettu lisäävän keratiinin tuotantoa sekä sen on myös todettu auttavan iho-ongelmiin. (McCullough, Northrop-Clewes and Thurnham, 1999) (Tei et al., 2000) A-vitamiinin puute saattaa lisätä keratiinin kasvua, aiheuttaen keratiinin liikatuotantoa. (Murray and Pizzorno, 2012)

D-Vitamiini  5μg

D-vitamiini tukee immuunijärjestelmää sekä solujen jakautumista. A-vitamiinia ei suositella raskaana oleville, sitä suunnitteleville, eikä imetyksen aikana Vitamiinit A- ja D yhdessä edesauttavat ihon terveyttä. Juuri siksi yhdistimme nämä ihon supervitamiinit samaan valmisteeseen. A-vitamiini on tunnetusti tärkein vitamiini ihon terveyteen, mutta yli 90% naisista ei saa sitä riittävästi. Englannissa on myös todettu, että noin 80 % väestöstä ei saa ravinnostaan riittävästi D-vitamiinia. Lisäämällä A- ja D-vitamiinin saantia ylläpidät ihon, lihasten sekä luuston terveyttä.


 

 

Kysymyksiä tuotteesta?

Mainitse tuotteen nimi viestissä, niin osaamme vastata kyselyyn paremmin.

Valmistaja: HIUSHUONE WAU, Tmi Tanja Salonen
Tuotekoodi: skinvitamina
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
29,00€ Veroton: 25,44€
Määrä: Lisää koriin

Postikulut aina 6 €