Sivusto käyttää evästeitä.

Ylioppilaskuvauksessa

Posted by Unique5hop 14.05.2017 0 Comment(s)
Ylioppilaskuvauksessa

 

17.5. moni nuori selailee lehtiä ja nettiä etsiskellen omaa nimeä todella tärkeästä listasta. Uudet ylioppilaat julkaistaan, jännitys helopttuu ja tulokset varmistuvat. Monet ovat varmaan jo etukäteen suunnitelleet millaiset juhlat järjestetään ja millainen mekko/puku tulee suureen juhlapäivään....ainiin ja millainen sää silloin on?

 

Muistiko kukaan varata valokuvaajaa? 

Sitä henkilöä joka ikuistaa tämän ikimuistoisen päivän sinulle, että se tunne muistuu mieleen vielä kun istut lapsenlapsesi kanssa selailemassa "vanhoja" kuvia.

 

 

Nyt on hyvä hetki varata aika valokuvaukseen!

Mielessäsi käy varmasti monta kysymystä ja ajatusta, joita valokuvaajana olen kuullut asiakkailtani satunnaisesti viimeisen 15vuoden aikana.

 

Miksi menisin kuvaukseeen koska ystävälläni on niin hyvä järjestelmäkamera, hän ottaa kivoja kuvia. Ystävä antaa kuvat tiedostoina, voidaan sitten myöhemmin itse tehdä kuvat vähän halvemmalla koska valokuvaajalla käyntihän  on ihan hurjan kallista ja ei me tavita mitään paperikuvia ainakaan kovin montaa. Kaikki kuvathan on niin helposti saatavilla tietokoneelta. Varataan kuvaus sitten joskus vähän myöhemmin, koska nyt menee niin paljon rahaa muutenkin. Tai mä en onnistu ikinä muutenkaan valokuvissa. 

 

Ystäväsi on varmasti hyvä harrastekuvaaja, muttei koulutettu katsomaan valoja suhteessa kasvoihisi tai osaako hän asetella raajat niin että ne näyttää kauniilta kuvassa, huomaako hän pienet detaljit taustoissa, vaatteissa, tunnelmassa jotka tekevät kuvasta rauhallisen ja harmoonisen kokonaisuuden. Tiedostojen tekeminen kuvaksi on pikkutarkkaa puuhaa kiireisessä elämässä, kun pitäisi vielä lukea pääsykokeisiinkin, käydä kesätöissä ja viettää kesääkin.  Kuvasuhteet eivät aina ole oikeat kehyskokoihin tai pohjukkeisiin, joskus värit ovat olleet pielessä kun tietokoneiden näyttön sävyt ei täsmää kuvavalmistajan vaatimuksiin, eli pientä hienosäätöä on tiedossa kun tilaat kuvia sukulaisille. Monet ovat sanoneet jälkeenpäin, että kuvat unohtuivat koneelle pitkiksi ajoiksi, eikä koskaan tullut teetettyä kiitoskortteja sukulaisille. Sitten jälkeenpäin retusoidaan valokuvaajalla näitä harrastekuvaajan kuvia paremmaksi että saadaan edes 1 kuva kotiin. 

 

Eli helpoin olisi ollut tulla samantien ammattilaiselle ja huokaista helpotuksesta, että joku tekee kaiken tämän puolestasi saat varmasti laadukkaat kuvat ja rahoillesi vastinetta.

 

Olen saanut niin paljon upeaa palautetta kuvauksen jälkeen asiakkailtani. He ovat olleet todella tyytyväisiä, helpttuneita helppoudesta, vaivattomuudesta ja nopeudesta. Monet ovat sanoneet että eihän tämä nyt niin kallista ollutkaan ja mikä parasta todella moni on sanonut että on ollut ihan valinnanvaikeus, koska hyviä laadukkaita kuvia on ollut niin paljon!

 

Mitä kuvauksissa sitten tapahtuu ja mitä maksaa?

Ajanvaraus kannattaa soittaa, silloin voimme pitää nopean puhelinpalaverin. Käymme läpi toiveesi, haaveesi ja mietimme kuvaammeko studiollani vai miljöössä jossakin merenrannalla tai valitsemassasi paikassa Kotkansaarella. Säidensuhteen varmin on kuvata studiollani, jossa saadaan kuvattua erilaisille taustoille. Välillä olen kuvannut osan kuvia studiolla ja osan studion pihapiirissä jossa on paljon kauniita taustoja.

 

 

Kuvaukseen käytän aikaa 1h, silloin löydän sinulle parhaimmat kuvauskulmat ja valot jotka sopivat kasvoillesi eli sinun ei tarvitse osata olla kuvassa, se on minun ammattilaisen tehtävä osata ohjata kasvosi oikeaan kulmaan valojen suhteen. Sinun tehtäväsi on rentoutua ja hymyillä välillä kun pyydetään, muusta ei tarvitse huolehtia. 

 

 

Olen monien kuullut sanovan, että menipä tunti nopeasti ja olipas tämä yllättävän mukavaa ja rentoa. 

 

Kuvaukseen tullessa voit vaihtaa tarvittaessa juhlavaatteet studioni pukeutumistilassa. Voit ottaa halutessasi mukaan kuviin harrasteväineitä, kukkia tai lemmikkisi jos haluat.

Kuvauksenjälkeen karsin ja vedostan kuvatutut kuvat napakaksi paketiksi eli 25kpl hyviä erilaisia koevedoksia eli joukossa on kasvokuvia, puolivartalo ja kokokuvia erilaisin taustoin ja tunnelmin. Koevedokset vien suoraan yritykseni verkkokauppaan, josta voit tehdä kuvatilauksen. Tilausohjelman käyttö on helppoa, aika saman tapaista kuin koulukuvien teettäminen. Eli ohjelmassa näet kiitoskorttimallit, kuvapohjukkeet ja voit testata miltä kuva näyttää sepiana tai mustavalkeana.  Kuvatilaus toimitetaan suoraan postilla kotiosoitteeseen. 

 

Kuvauspaketin hinta on 95€  

sis. Kuvauspalaverin. 1h kuvauksen. Kuvapaketin karsiminen, vedostus ja valitsemisien kuvien editointi toiveidesi mukaan, web-kuvat tilaamistasi paperikuvista 1h.  Sekä kuvien arkistoinnin max. 10vuotta (eli jos tarvitset myöhemmin lisää kuvia tai joku kuvasi vaurioituu, tulet vain tilaamaan uuden kuvan). Lisäkuvia voit teettää verkkokaupasta 1 tai useamman, kiitoskorteista taulukokoihin asti.

 

 

 

 

Mikäli haluat kuvauksen Kotkansaaren ulkopuolella veloitan miljöölisän 40€ ja matkakorvauksen (koska silloin käytämme aikaa enemmän kuvaukseen).

 

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv:n

 

Kuvauslahjakortti on myös todella toivottu lahja nuorelle!

Kurkista lisää kuvia: www.kuvagalleriakotka.fi ja  facebook Kuvagalleria Kotka

Ajanvaraus ja yhteystiedot 044 2129739

 

Leave a Comment