Sivusto käyttää evästeitä.

Valokuvauksessa lapsia ja vanhempia

Posted by Unique5hop 15.03.2017 0 Comment(s)

Studiokuvauksissa lapsia ja vanhempia Kuvagalleria Kotkassa

 

Myös tänä talvena olen kuvannut todella paljon lapsia, vanhempia sekä paljon muutakin. 

Nyt halusin avata teille millaisia oikeasti kuvaajan kuvauspäivät ovat.

 

Valokuvaus on pitkälti käsityötä, tunnetta ja asiakkaan rentouttamista. 

 

Kuvaustyö alkaa käytännössä ajanvaraus vaiheessa, jossa käydään läpi toiveet ja odotukset sekä tietysti suunntellaan jokaiselle sopiva kuvauspaketti. 

Tämänjälkeen teen jo pienimuotoisen etukäteis suunnitelman "mind mapin" itselleni,  kuvauspävänä on helpompi muistaa mitä yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelimme jo ajanvarauksessa.

 

Kokemus tuo varmuutta että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

 

Kuvauspäivänä teen studion valmistelutyöt mallin tyylin ja toiveiden mukaan. Teen parhaani että saan mallin rentoutumaan ja heittäytymään tilanteeseen. Teidän onnistuvani siinä miltei varmasti. Kokemus on tuonut myös silmää  missä järjestyksessä kuvauksen täytyy edetä, että kaikki toivotut asiat ehditään kuvata tarvittavassa ajassa. 

 

Kuvaan lasten muotokuvaukset lapsen ehdoilla, leikin lomassa. 

 

Studiollani on paljon kaunista eri tyylistä rekvisiittaa ja leluja,  joten sinun ei tarvitse välttämättä ottaa mukaasi kuin sopivat kuvausvaatteet ja rakkain lelusi. Kuvaukseen varaan aikaa, että lapsi ehtii  tutustua studiooni, pitää taukoja eväiden nauttimiseen ja vaatteiden vaihtoon.

Kuvauksen jälkeen karsin kuvat ja editoin vedokset tyyliin sopivaksi, tähän käytän aikaa.  Saat kauniisti käsitellyt vedokset suoraan verkkokauppaan,  sieltä on helppo ja kiva katsella vedoskuvia netin kautta kotona. Voit tietysti itse jakaa koevedoskutsua sähköpstin välityksellä esim. kauempana asuville sukulaisillekin, josta jokainen voi tehdä itse oman kuvatilauksen. Viimeisteltyjen kuvien tilaaminen on helppoa ja toimitus tulee suoraan postitse kotiin.

 

Kuvatilauksenne käsittelen itse ja editoin ne viimeisenpäälle toiveiden ja tarpeen mukaan. Signeeraan myös tekemäni työn, eli seison omalla nimelläni kuvaamieni kuvien takana. Lähetän toiveiden mukaan myös pieniä some/web kuvia asiakkaille tilatuista paperikuvista, mikäli tällaiselle on tarvetta. :)

 

Moni ei tule ajatelleeksi että vaikka kuvauspakettien hinta voi nyt tuntua kalliilta, kuvat kestävät lapsillenne heidän lapsille ja ovat tärkeä osa lapsienne tulevaisuutta ja historiaa. 

 

Vaikka koevedoskuvat poistuisivat palvelimelta, minulta niitä saa silti vielä vuosienkin jälkeen.

Kysy lisää mikäli innostuit koko loppuelämän kuvista jotka kestää isältä pojalle!

Verkkokaupastamme lahjakortteja erilaisiin kuvauksiin!

Tervetuloa! :)

Heidi 

 valokuvaajana jo vuodesta 1998 

 

Leave a Comment