Sivusto käyttää evästeitä.

MiraAnniinaDesign uusiin tiloihin

Posted by Unique5hop 09.08.2018 0 Comment(s) Muoti,

 

MiraAnniinaDesign uusiin tiloihin!

 
 
Mitä MiraAnniinaDesign’lle kuuluu näin loppukesästä? 
Kulunut kevät ja kesä on mennyt kuin vilahtaen ohi, sillä aika on kulunut työpajan muutossa ja uutta oppiessa. Toukokuussa MiraAnniinaDesign muutti Tampereella työpajassa Pirkanmaan nahkakuvioinnin kanssa samoihin tiloihin Tampereen Kalevaan. Muuton myötä Mira on opiskellut paitsi nahan käsittelyyn liittyvien uusien laitteiden käyttöä, mutta jatkanut myös korupuolen opintoja. 
 
 
 
Mitä muutto tarkoittaa toiminnalle? Muuton myötä MiraAnniinaDesign’n tuotevalikoima laajenee. Vanhat tutut nahasta ja puusta valmistetut korut pysyvät valikoimissa ja niidenkin osalta värivaihtoehtoja tulee lisää tarjolle. Lisäksi alkusyksystä verkkokauppaan tulee kierrätyshopeasta valmistettuja koruja ja pientuotteita nahasta, kuten avainnauhoja, laukkuja ja kamerahihnoja. Miraanniinadesign’lle on mahdollista ostaa jatkossa myös lahjakortti - mikäli sinulla tai läheiselläsi on omasta takaa hopeinen aterin, josta haluat teettää mieleisen korun, on lahjakortti oivallinen vaihtoehto tämän toteuttamiseen.
 
 
 
Uudet tuotteet saapuvat syyskuussa verkkokauppaan - ensimmäisen viikon ajan tuotteet ovat erikoistarjouksessa, joten seuraathan Unique5hop’n somekanavia!
 
Aurinkoisin terveisin pajalta,
Mira

Leave a Comment