Sivusto käyttää evästeitä.

Kesäisiä kuulumisia Kuvagalleriasta

Posted by Unique5hop 01.08.2018 0 Comment(s) vapaa-aika,

Kesäisiä kuulumisia Kuvagalleriasta Kotkasta

 

 

Alkuvuosi meni minulle niin rakkaan liikehuoneen pienennykseen/puolittamiseen ja sain kuin sainkin kaikki valmiiksi ylioppilaskuvauksiin mennessä, vaikkakin piti tosi kovaa kiirettä. Vieläkin on tosin kauniita (yksittäiskappaleita) valokuvakehyksiä liikken sivupöydällä kasoittain, joita suunnittelin kesäkiireiden helpottaessa laittavani superalennusmyyntiin. 

 

Nyt tietysti moni ihmettelee miksi ihmeessä minun sitten piti pienentää liikehuonetta jos kerran töitä riittä..? 

 

Mutta aika ja elämä vie eteenpäin ja ne omat pikku mussukat kasvavat kokoajan suuremmaksi ja niin huomasin "yhtäkkiä" oman tyttärenikin kasvaneen jo koulunaloitusikään. Totesin että nyt järkevöitän työmääriä ja yritän olla enemmän läsnä lapselleni arkipäivinä tässä suuressa elämänvaiheessa, sekä apuna kun koulualkaa.

 

 

Olen tehnyt yksityisyrittäjänä töitä jo vuodesta 2002 ja parhaimmillaan yrityksessäni on ollut töissä 3hlö:ä. Nyt kun luottohenkilöni muuttivat pääkaupunkiseudulle muutamavuosi sitten, päätin että on aika pärjätä itsekseen ja en palkannut tilalle ketään muita. Myöhemmin alkoi tuntua että pienempikin liiketila riittää. Hienosti on riittänyt ja osoittautunut hyvin käytännölliseksi. Eli päätös on ollut todella hyvä! :)

 

 

 

Tämä kesä on mennyt niin helteisissä olosuhteissa, että olen tehnyt paljon kuvauksia ulkona sekä asiakkaiden kodeissa, työpaikoilla ja editointeja kotoakäsin. Vuorelankulmassa on aika kuuma päivällä, niin kotona kun perhe nukkuu minä aloitan työpäivän tietokoneella tehden kuvatilauksia ja editointeja. 

 

Moni onkin ihmetellyt että oletko ollenkaan työpaikalla, kun näyttää että olet jatkuvasti lomalla :D

 

Näin asia ei kylläkään ole..silloin kun te muut lomailette, nukutte tai juhlitte niin minä teen tätä kesäsesonkityötä.

 

 

Ihanaa aurinkoista kesänjatkoa kaikille asiakkailleni, sekä tietysti teille jotka olette näiden kovein muutospaineiden alla jaksaneet seurata myös verkkokauppamme kuulumisia..lähiaikoina kerromme teille lisää muidenkin verkkokaupan myyjien kuulumisia, sillä monilla muillakin on ollut aika paljon muutoksia tämän ja viimevuoden aikana! ;)

 

Tulkaahan uudelleen vierailemaan verkkokauppamme blogissa! 

 

PS: Toivotaan kuitenkin muutamia sadepäiviä, että olisi hyvä syy lähteä ystävän kanssa katsomaan esimerkiksi Mammamia leffaa tai muksujenkanssa Hotel transylvania 3: Monsterit matkalla leffaa ! :)

 

Kotkassa: https://kotkanleffat.fi/leffat/

Järvenpäässä: http://www.studiot123.com

 

 

Terkuin Heidi

 

 

Leave a Comment