Sivusto käyttää evästeitä.

Kuvauksissa: Portugalin lämmössä

Posted by Unique5hop 15.11.2017 0 Comment(s) kauneus,

Matkakuulumiset Portugalista
 

Viime viikolla lämmittelimme kohmeisia luitamme Portugalissa, Portimaon ihanilla Praia da Rocha ja Praia da Vau-rannoilla.

Matkalaukkuun olimme pakanneet laadukkaita matkakokoisia kosmetiikkatuotteita, sekä uutuustuotteita,
joista tässä postauksessa saatte jo hieman esimakua, ja jotka tulemme julkaisemaan lähipäivien aikana.

 


Tämä ihana maisema on kuvattu kotoisasti kännykällä, Praia da Vau-rannalta.


Matkaseurueeseen kuului kameran lisäksi upeat aikuiset kuvausmallimme, joita saamme kiittää Heidi Noposen ideoimien ja kuvaamien ja Leni Lauretsalon suunnittelemien ja ompelemien, maisema-aiheisten sikkivaatteiden "ripustuksesta". Värimaailma, lämpö ja merituuli sopivat täydellisesti noiden höyhenen kevyiden ja ihoa hellivien silkkiasujen kuvaamiseen.
Mieleikuvissani näen itseni kävelemässä mökillä saunanraikkaana, kuvankaunis kimono ylläni <3
 
Myös MiraLeinosen Mad-korusarjan korut hehkuivat upeasti simpukankuorien ja rantahiekan päällä.
Nämä Suomessa ekologisista materiaaliesta valmistetut herkät korut sopivat täydellisesti shortsien ja olkihatun kanssa, mutta ne tuovat myös arjessa asuun kivan piiristyksen, jota usein jää kaipaamaan. Sarjan Suomi-korvakorut ja -kaulakoru ovat kunnianosoitus 100 vuotta täyttävälle Suomelle.
Koruihin on mahdollista saada merkittyä oma kotikaupunki. Nämä ihanuudet tulossa myyntiin lähipäivinä :)

 

 


Vaikka tässä kuvassa kuvaaja näyttääkin alastomalta,
voimme vakuuttaa että päällä oli muutakin kuin olkihattu ;)

 


Atlantin vesi oli sen verran kylmää ettei uimaan tarettu, mutta allokossa oli silti hauskaa loikkia. Rantahiekka pöllysi parina hieman tuulisempana päivänä ja hikiselle iholle se tarttui vähemmän mukavasti kiinni.
Seurueemme käytössä oli Vision Hair Care matkakokoiset shampoot ja hoitoaineet (Colour ja Volume), jotka osoittivat jälleen kerran että ne ovat todellakin suunniteltu hennolle scandinaaviselle hiukselle.
Vaikka auringossa olimmekin koko pitkät päivät, ei hiukset tuntuneet karheilta tai näyttäneet haalistuneilta, vaikka niitä oli pestäväkin normaalia useammin ja sarjan muotoilutuotteet pitivät hiukset sopivasti ojennuksessa.
Reissussa käytössämme olivat Ruff-suolasuihke, Thicker-hoitava muotoiluvuoide, Styling Mousse-muotovaahto, Styling Powder-hiuspuuteri, sekä Styling Spray-hiuskiinne.

 Kalvakka iho sai auringosta tervettä (ja tervetullutta) sävyä ja kasvojen ihonhoidossa luotimme jälleen kerran Mia Höytöön.
Puhdistus hoitui Kaunis-puhdistusgeelillä, herkälle silmien iholle Valo-silmänympärysvoidetta, kosteutukseen Ihana-päivävoidetta ja yöksi Lumous-seerumia ja Unelma-tehovoidetta. Täydellistä!

 Kasvojen aurinkosuojana toimi Jane Iredale Pure Pressed-puristepohja spf 20 ja Powder-Me spf 30.
Mikä mahtava setti lomalle mukaan - nämä riittivät todellakin suojaamaan auringolta, ilman palamista ja iho pysyi kauniin mattana, luonnollisesti koko pitkän ja kuuman päivän. Ja mikä parasta, meikin saa tehtyä näillä samoilla tuotteilla myös iltarientoihin.

Kiitos vielä teille kaikille, jotka tavalla tai toisella olitte osana tätä unohtumatonta kuvausreissua!

Lämpimät kiitokset myös uusille myyjillemme (Anneli, Olavi, Mira), joista osan tuotteita on jo tilatavissa ja osa tulossa myyntiin piakkoin!


-Tanja & Heidi


P.S. Olemme mukana Popup Kouvola tapahtumassa La 25.11. - Su 3.12.2017.
Avaamme tuolloin Kouvola Kauppakeskus Hansaan popup-kaupan, jossa pääsette ihastelemaan tuotteitamme ja tekemään joululahjaostoksia, sekä tietenkin tapaamaan myös meitä kasvotusten. Nähdään siellä! 

Leave a Comment