Sivusto käyttää evästeitä.

Blogi: Pelastajat skandinaavisille hiuksille

Posted by Unique5hop 30.05.2017 0 Comment(s)

Pelastajat skandinaavisille hiukselle

 

 

Parturi-kampaajan tuoliin istuu asiakas toisensa jälkeen, oikeastaan on istunut jo monta.
Toiset istahtavat ensimmäistä kertaa ja toiset taas niin monetta, ettei laskuissa enää pysytä... ELämää on nähty ja eletty - opiskeltu, ihastuttu, rakastuttu, erottu, matkusteltu, muutettu, saatu lapsia, avioiduttu, erottu ja avioiduttu uudelleen, mutta sama kampaaja on pysynyt. 22 vuotisen urani aikana olen saanut kammata monenlaisia hiuksia, mutta hyvin usein törmännyt samaan huokauksen "haluaisin saada hiukset jotka olisivat ilmavat ja tuuheamman näköiset, mutten haluaisi, enkä jaksa niitä föönata." 

                   

 

Hiuksia on leikattu porrastaen, kevennetty, kiharrettu, raidoitettu ja tietysti annettu hyvät kotihoito-ohjeet, sekä myyty mukaan tuotteet joiden tarkoitus on auttaa asiakasta saamaan kutrit samanlaisiksi kuin kampaajakin saa. Moni niillä hienosti onnistuukin, kun taas tosiet harmittelee sitä, että hiukset jää tuotteiden jälkeen raskaan tai jotenkin tahmaisen tuntuiseksi ja tästä syystä kaappi täyttyy eirlaisista tuotteista, joita ei kuitenkaan tule välttämättä käytettyä.

 

Tämä on oikeastaan minulle ammattilaisenakin tuttu ilmiö.
Itseasiassa olen pitänyt omia hiuksianikin pitkänä ja lähes aina jonkunlaisella sykkyrällä, sillä en pidä tunteesta kun hiukset ovat puhtaana lentävät ja pöllyävät, mutta siltikin pitkin pään pintaa. Haluan että voin olla ajattelematta hiuksiani, etteivät ne rapise lakkaisina tai jätä käsiin rasvaisuutta kun sipaisen ne korvan taakse. Toivon samaa kuin asiakkaani, mutta jotenkaan en saa omia hiuksiani laitettua.
Omalla kohdallani, sekä varmasti monen muunkin suomalaisen kohdalla ongelma johtuu siitä, että suurin osa tuotesarjoista on vain kehitetty hieman erilaiselle hiustyypille kuin tämä suomalainen hius. Meillä on upeat ja hyvinhoidetut hiukset joita on  kyllä  runsaasti, mutta yksittäinen hius on hyvin hentoa.

 

Keväällä eräs kolleegani vinkkasi minulle Ruotsalaisesta ammattilaisille suunnitellusta hiustenhoitosarjasta Vision Haircare, joka on kehitetty juuri näille lentäville, hennoille ja litteille skandinaavisille hiuksille.

Sarjan tuotteista suurin osa on jo saanut tai saamassa Safe Hair Salon-sertifikaatin, eli tuotteet eivät saa sisältää terveydelle haitallisia kemikaaleja tai ainesosia. Tämä oli ehdottomasti sellainen tekijä, joka sai minut ottamaan yhteyttä sarjan maahantuojaan.

Käpylän ABC-asema tarjosi hyvin erilaiset puitteet tapaamiselle kampaamotuotteiden parissa. Siinä tuoksuttelin, testailin ja tutustuin sarjaan.
Syntyi vahva halu päästä käyttämään ja testailemaan tuotteita erilaisille hiuksille.
Nyt testailtuani sarjan eri tuotteita, olen vakuuttunut että tämä sarja tulee pysymään käytössäni pitkään.


 

Shampoot pesevät hyvin, hiukset jäävät puhtaan, muttei liian pestyn tuntuiseksi. Hoitoaineet kosteuttavat, mutta eivät latista hiuksia. Ja muotoilutuotteet, ne ovat parasta mihin olen törmännyt aikoihin. Tuotteita voi käyttää  päällekkäin ja samaan aikaan, ilman että hiukset latistuvat tai jäävät tahmeiksi (vahatuotteet tietysti tuntuvat hiuksissa aina hieman).
 

Itse leikkautin pääsiäisen aikaan hiukset vuosien tauon jälkeen lyhyiksi ja yllätytys, yllätys, en ole katunut asiaa!
Näiden tuotteiden ansiosta olen saanut hiukset pysymään asisoissa ja mukavan pöyhkeinä ilman föönausta.

Omiksi suosikeikseni on muodostunut volyymishampoo ja hoitoaine, Thicker hoitava muotoiluvoide ja Ruff suolasuihke.
Pesun jälkeen hyvin pyyhekuitvattuihin hiuksiin levitän  Thikerin, kampaan hiukset muoton ja annan niiden kuivua.
Kuiviin hiukseen suihkauttelen Ruff-suolasuihketta, mikäli haluan jättää hiukset luonnolisemman näköiseksi.  Jos haluan enemmän sähäkkyyyttä lookkiin, suihkutan spray vahan ja pöyhin hiukset muotoonsa sormin. 
Ihanan helppoa ja ilman föööniä!!

Voin sydämellisesti suositella sarjan kaikkia tuotteita meille ihanille suomalaisille, joiden hiukset kaipaavat volyymia pöyhkeyttä ja helppoa muotiltavuutta.

Haluan samalla myös kiittää  kolleegaani Johannaa hyvästä vinkistä ja toista Johannaa mahtavan sarjan maahantuonnista!

 

Huolettomia hetkiä  loistavien hiustuotteiden parissa!

<3 Tanja


            

 

 

Leave a Comment